În curând să fie Cleveland Guardians prelungește contractul de închiriere pe teren progresiv cu 2036

Indienii Cleveland, care vor rebrand în calitate de Gardieni Cleveland la sfârșitul sezonului de baseball al Ligii majore, au fost de acord cu o prelungire a contractului de închiriere de 15 ani la Progressive la Progressive Câmp, păstrându -i la centrul orașului cu 2036.

Acordul, dezvăluit joi, precum și care are nevoie de aprobare legislativă, include două opțiuni suplimentare de cinci ani, care ar putea face o ofertă de 25 de ani cu 2046. Echipa este parteneriat cu orașul, regiunea Cuyahoga, precum și specifică pentru a cheltui 435 de milioane de dolari în remodelări pe parcul de bilet.
În conformitate cu acordul, indienii vor plăti 10,2 milioane de dolari pe durata contractului de închiriere pentru lucrările de reparație a stadionului, precum și upgrade -uri. Orașul, precum și regiunea vor juca 8 milioane de dolari pe an, precum și specificarea va oferi 2 milioane de dolari în ajutor anual.

“Aceasta este o investiție în viitorul Clevelandului”, a spus primarul Frank G. Jackson.

Clubul a fost în discuții cu orașul, precum și cu județul, care are stadionul de 35.000 de locuri, la prelungirea contractului de închiriere timp de mai multe luni. Contractul de închiriere actual este aranjat pentru a expira respectarea sezonului 2023; Potrivit unui comunicat, parcul va produce 3,22 miliarde de dolari în costurile vizitatorilor în următorii 15 ani.

“Cred că acesta este un mare succes pentru toată lumea”, a spus guvernatorul Ohio, Mike Dewine.
Parcul face parte din Gateway Sports, precum și complex de divertisment pentru locuințe, împreună cu Rocket Home Loan Fieldhouse. S -a deschis în 1994 ca Jacobs Field, cu drepturile de denumire oferite Progresivului în 2008. Echipa a oferit 455 de jocuri consecutive din 1995 cu 2001, când a avut o capacitate de 42.865; Capacitatea sa oficială este acum notată la 35.041.

De când s -au mutat în domeniul progresiv, indienii au câștigat 10 titluri ale diviziei centrale AL, precum și au ajuns la Seria Mondială de trei ori. A organizat două jocuri All-Star Major League Baseball, în 1997, precum și din nou în 2019.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.