Înregistrarea summitului pentru operațiuni pentru locații 2018 este acum deschisă

Grup de servicii de locație – un lider de piață în consultanță operațională pe piața facilităților de adunare publică – a dezvăluit că înregistrarea este acum deschisă pentru Summit -ul pentru operațiuni pentru locația 2018.

Summit -ul pentru operațiuni de locație (VOS), aflat acum în al patrulea an, va lua locația în Nashville, TN, SUA, duminică, 29 aprilie, cu marți, 1 mai 2018, la hotelul din centrul orașului Hilton din Nashville.

VOS este seminarul principal de piață pentru operațiunile de instalații de adunare publică, precum și profesioniști în inginerie. Subiectele din acest an includ conducerea, administrarea pericolului în menaj, întreținerea transportului vertical, gestionarea sistemului electric, primării specifice locului, siguranța vieții, precum și multe altele.

Indiferent de tipul de locație, oaspeții de la VOS 2018 pot fi asigurați de un program care va oferi informații acționabile pentru a -i ajuta în responsabilitățile lor de facilitate, împreună cu oportunități de rețea extrem de importante.

Vorbitorii cheie la evenimentul din acest an includ profesionistul pe piață Richard Andersen, care se va concentra pe exact cum să ajungă să fie un lider mult mai bun.

Partenerul de conducere al VSG, Russ Simons, a declarat:

Am produs o șansă semnificativă pentru operațiunile de locație, precum și personalul de inginerie, lucrătorii care sunt trecuți în mod obișnuit atunci când se referă la dezvoltarea experților. Ingineria, întreținerea, configurarea evenimentelor, securitatea, precum și curățarea caselor sunt toate elemente importante pentru un loc de succes, precum și ar trebui să aibă aceleași șanse academice ca și vânzările, marketingul, premium, precum și personalul de la box office.

Înființată în 2015, precum și deținută anual în Nashville, Tennessee, Summit -ul pentru operațiuni pentru locație completează o cerință specială pentru cunoștințe comune, cele mai bune practici, precum și rețelele de recunoaștere a unui aspect integral al forței de muncă în sport, divertisment, arte performante, precum și facilități de convenții.

Summit -ul, care se întinde pe trei zile, include sesiuni generale, precum și spargeri, pe lângă călătorii de facilități regionale, precum și o recepție de deschidere pentru ca oaspeții să se înțeleagă reciproc, precum și rețeaua într -un cadru informal.

Banc of California Stadium, House of LAFC, este un stadion specific de fotbal de 22.000 de locuri, care va fi deschis în 2018. Locația de servicii de locație s-a ocupat de echipa pe o serie de activități de pre-deschidere, cum ar fi determinarea mobilierului, meciurilor și echipamentelor, Stabilirea licitațiilor pentru servicii, precum și producerea unui plan de reducere a intruziunilor auto

Despre Grupul de servicii de locație
Venue Services Group (VSG) a fost dezvoltat în 2011 de trei foști operatori de instalații superioare care au văzut o cerință a locurilor de la Adunarea Publică care nu aveau sprijinul firmelor mari de administrație contractuală.

Baza de clienți a companiei include echipe sportive majore de sport, stil, precum și firme de administrare a locurilor de muncă, universități, municipalități, precum și alți consultanți de piață. Toți cei trei parteneri VSG au fost esențiali în deschiderea Bridgestone Arena în 1996, cu partenerul de conducere Russ Simons ca primul director general al arenei.

Locurile de muncă locale pentru firmă includ evaluările privind starea facilităților pentru Bridgestone Arena, precum și Nissan Stadium, pe lângă participarea la studii asociate terenurilor de târguri din Nashville, pe lângă un nou centru de evenimente din Clarksville.

În 2017, VSG a efectuat o evaluare completă a condițiilor de instalație la Casa Titanilor din Tennessee din NFL. Lucrările lor au evaluat orice, de la interior, până la sisteme mecanice până la dispozitive de servicii alimentare până la acoperișuri până la transport vertical, toate culminând cu o matrice de costuri de finanțare de 20 de ani

Pentru și mai multe informații, consultați directorul SVB al VSG, observând doar făcând clic aici.

#SportsVenueBusiness – Ținându -vă în cunoștință!

Partajează acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.