3XN proiectează Noua Arena din Bergen, Norvegia

3XN a fost comandată de Nygårdstangen Utvikling – un consorțiu format dintr -o Olav Thon, Edg Home și Rexir – pentru a proiecta o propunere pentru o nouă arenă și un Masterplan în Central Bergen, Norway.

Propunerea este o acțiune la planurile ambițioase ale Bergen City pentru dezvoltarea durabilă a zonei. Noua arenă va deveni un catalizator pentru transformarea orașului devenind o ancoră pentru dezvoltarea unui cartier cu totul nou, care conectează orașul interior cu malul apei și care va deveni o destinație pentru concerte, sport și evenimente culturale.

În multe orașe, clădirile arenei sunt așezate la periferie datorită scării și apropierii de infrastructură. Construirea unei arene urbane în districtul Nygardstangen din Bergen ar face posibilă transformarea acestei părți centrale neutilizate a orașului într-un district public plin de viață, folosind locuri pentru a trăi, a juca, odihna și a lucra, precum și menținerea ofertelor de mobilitate ale locul de azi.

3XN a fost comandat de Nygårdstangen Utvikling pentru a proiecta o propunere pentru o nouă arenă și un plan principal în centrul Bergen, Norvegia

În prezent, această zonă este caracterizată prin trafic intens și spații urbane, cu puțină conectivitate la restul orașului. Nygårdstangen Utvikling vede oportunitatea de a crea o arenă care ar putea deveni un catalizator și un nou punct de ancorare nu doar pentru Bergen, ci pentru întreaga regiune Vestlandet. Acesta va spori serviciul în regiune, va atrage evenimente culturale și sportive la scară largă pentru publicul din toată Norvegia.

Nytårstangen Utvikling l -a angajat pe Opus Bergen pentru a conduce un studiu de fezabilitate al zonei și arhitecților 3XN pentru a face o propunere de proiectare în lucrul în echipă cu GXN și Arup. Propunerea 3XN introduce arena ca șofer urban, la fel ca un colosseum modern, care este interesant în zilele în care sunt găzduite evenimente majore, dar folosește și spații și activități publice generoase pe tot parcursul anului.

Arena urbană este creată ca marea cameră de zi a unui nou cartier care include și noi locuințe, o școală de poliție, un hotel și un cinematograf.

Întregul Masterplan își propune să devină un conector urban prin cusătura zonei împreună cu districtele adiacente și prin livrarea de locuri publice, peisaje stradale pline de viață și buzunare pentru viața orașului, sprijinind obiectivele Bergen pentru dezvoltarea urbană durabilă.

Bergen este un oraș cu o bogată istorie culturală și arhitecturală. O astfel de arenă centrală necesită o calitate arhitecturală sublimă și îngrijire pentru contextul său înconjurător și caracterul special al patrimoniului său UNESCO.

3XN consideră că această nouă clădire trebuie să fie atentă pentru împrejurimile sale și să încerce să beneficieze și să îmbogățească viața oamenilor care o folosesc și trăiesc în jurul ei.

Arena urbană este creată ca marea cameră de zi a unui nou cartier care include și locuințe noi, o școală de poliție, un hotel și un cinematograf

Imagini, amabilitate: 3xn

„Tendințele viitoare în designul stadionului și arenei”, „Stadia 2: 0 – Proiecte calculate și upgrade -uri inovatoare” și „Renovate cu succes: ROI -ul Transformatilor Ventate” sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi discutate de cei 40+ vorbitori de experți din industrie La primul eveniment premium din Europa, ALSD International, care a avut loc la Londra luna viitoare.

Cel douăzeci din Club Wembley de la faimosul stadion Wembley stabilește un nou referință al industriei

Participanții vor fi tratați nu numai la un program de conferințe detaliat, ci și la o vitrină a produselor, serviciilor și opțiunilor actuale în sala de expoziții a evenimentului, două evenimente de rețea foarte speciale și excursii din spatele scenei din Wembley Stadium Wembley, SSE, SSE Arena Wembley și Craven Cottage Fulham FC.

Consultați vorbitorii actuali, sesiunile de conferințe, evenimentele de rețea online la:

#ALSDInternational – primul eveniment de scaun premium din Europa!

#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și dezvoltări pe piață!

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.