Caerau Ely AFC dezvăluie planuri pentru un nou stand, clubhouse și terenul de antrenament

Welsh Football League Club, Caerau Ely AFC, au dezvăluit planurile de a construi un nou stand de 150 de locuri la casa sa Cardiff.

Caerau Ely AFC, care își face comerțul în al doilea nivel al fotbalului galez, dorește, de asemenea, să construiască un teren de antrenament și un nou clubhouse – toate acestea vor ajuta la asigurarea că respectă reglementările ligii.

Au fost publicate impresiile artistului despre ceea ce ar putea arăta noul stand de la CWRT-IR-ALA Ground al clubului, a se vedea mai sus și mai jos.

Caerau Ely AFC au fost câștigători ai Diviziei 1 în 2014-15, dar facilitățile lor nu au fost necesare convenționale pentru a merge până la zborul de top.

Președintele Mark Rees a declarat că clubul are ambiții de a aduce fotbalul din Premier League galez în Western Cardiff, dar a adăugat că Caerau Ely AFC a trebuit să îndeplinească și criterii introduse în sezonul viitor pentru liga lor actuală, la nivelul doi.

Rees a spus:

Este o cerință pentru sezonul viitor pentru noi să avem 250 de locuri la nivelul Diviziei Ligii de Fotbal Welsh. Standul este necesar pentru noi și există, de asemenea, o cerință de dimensiuni minime pentru vestiare.

Sunt dornic să obținem cele mai bune facilități pentru comunitatea noastră.

El a adăugat că dezvoltarea va fi asistată de un fotbal galez depinde de subvenția de îmbunătățire a motivelor.

O declarație de proiectare depusă ca parte a cererii a declarat:

Scopul principal este crearea unei dezvoltări moderne, care se angajează pozitiv cu zona sa înconjurătoare folosind un design de înaltă calitate.

Schema este atentă la natura locației site -ului și încearcă să se asigure că calitatea vieții și confidențialitatea pentru viitorii rezidenți și ocupanții adiacenți existenți.

Scara schemei [este] realizată de nevoile exprimate în prezent la Caerau Ely AFC.

Pe lângă extinderea la clubhouse, schema ar vedea instalarea unui nou teren de antrenament de 60m x 40m.

Problema va fi luată în considerare la o ședință a Comitetului de Planificare la Vale of Glamorgan Council, sub jurisdicția căreia se încadrează.

Redarea designului care arată cum ar putea arăta noul stand

Sursa: Walesonline.co.uk

#SportsVenueBusiness

Partajează acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.