Cum să vă reformați rapid atunci când este distras în tenis

sunteți concentrat în timpul meciurilor?

În „Sesiuni cu Doc”, dr. Patrick Cohn răspunde la întrebările dvs. de psihologie sportivă și de antrenament mental despre cum să vă reformați rapid atunci când este distras. Consultați Peaksports.com și faceți clic pe Contactați -ne pentru a trimite întrebarea dvs. pentru ca Dr. Cohn să răspundă în jocul său mental VideoCast sau Podcast.

Vă distrageți de lucruri ușoare când mergeți la concurență?
Vă voi instrui o abilitate cu adevărat de bază, dar esențială pentru a vă ajuta să vă concentrați cel mai bine în competiție.

Astăzi, previzualizez unul dintre programele mele populare numite CD -ul „The Focus Athlete” și programul de cărți de lucru din cadrul CD -ului și cărților de lucru Sigident Athlete.

Iată întrebarea pe care o răspunde dr. Patrick Cohn săptămâna aceasta:
Cum vă puteți ajuta sportivii să se reformeze rapid în timpul jocurilor și practicilor?

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a afla ce are de spus Dr. Cohn despre cum să se reformeze rapid atunci când este distras. Nu uitați să vă abonați la canalul nostru YouTube pentru a fi actualizat pe toate cele mai noi videoclipuri!

Abonați -vă la canalul YouTube PeakSports acum pentru a primi actualizări pe noul nostru conținut!

Aflați tehnici dovedite de joc mental pentru a vă îndeplini tot ce este mai bun pe teren!

Sunteți (sau jucătorii dvs.) să faceți în funcție de abilitatea dvs. în competiție?

Vă aduceți cel mai bun joc și mulți siguri la meciuri?

Jucătorii de tenis de succes au învățat cum să efectueze cu încredere supremă în turnee.

Dacă sunteți gata să vă îmbunătățiți duritatea mentală și să efectuați o stimă de sine supremă în meciuri, încrederea în tenis: duritatea mentală pentru jucătorii din turneu vă poate ajuta să faceți acest lucru!

Folosiți încrederea de tenis pentru a vă ajuta să vă creșteți duritatea mentală în tenis și să descoperiți tehnici puternice și dovedite de joc mental, care au ajutat sportivii profesioniști să câștige!

Încrederea tenisului: duritate mentală pentru jucătorii turneului

Ce spun clienții de jocuri mentale?
„Vreau să vă anunț că CD -urile dvs. de încredere în tenis au fost incredibil de valoroase pentru mine. Îi ascult în mașină, iar programul mă ajută să cuceresc o viață de anxietate a performanței turneului. mulțumesc!”
~ Wing Wu

Descărcați raportul nostru de psihologie de tenis total gratuit!

Descoperiți dacă faceți una sau mai multe dintre aceste erori „costisitoare” de joc mental neforțate în timpul meciurilor!

Descărcați raportul nostru total gratuit de psihologie de tenis:

Șase erori „joc mental” neforțate fac jucători de tenis între puncte

Veți descoperi:

Cum mintea ta poate fi cel mai bun sau cel mai rău atu al terenului.

Dacă vă utilizați mintea eficient între puncte.

O tehnică care vă poate ajuta să mergeți la ultimul punct.

Cele mai importante abilități de joc mental pe care trebuie să le stăpânești pentru a -ți crește încrederea și performanța între puncte.

Faceți clic aici pentru a descărca raportul dvs. total gratuit astăzi: șase erori „joc mental” neforțat Jucătorii de tenis fac între puncte

Ce spun jucătorii de tenis?
„Dr. Cohn, unul dintre obiectivele mele este să devin un antrenor de clasă mondială, există câțiva antrenori din SUA care m-au inspirat cel mai john Wood, Child Shula și Pat Riley. După ce am lucrat cu tine, acum listez și numele tău printre cei mai influenți antrenori din domeniul meu! ”
~ Franz

Îmbunătățiți-vă stima de sine și concentrați-vă cu antrenorul de jocuri mentale experți!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta să vă cuceriți problemele de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau prin Skype, FaceTime sau Telefon. Sunați-ne Toll total gratuit la 888-742-7225 sau contactați-ne pentru multe mai multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun elevii noștri de antrenor mental?
„În numele tuturor antrenorilor noștri care au participat la Convenția ITA Coaches din 2004, aș dori să vă mulțumesc că ați ocupat funcția de clinician prezentat. Știu că antrenorii au considerat că este atât plăcut, cât și informativ. Apreciem foarte mult să vă acordați timp pentru a vă pregăti și a prezenta o clinică atât de excepțională în beneficiul antrenorilor noștri. ”
~ Nancy Breo, Convenția Ita

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.