De unde știi dacă ai YIPS?

Care sunt YIP -urile în sport?

YIP -urile nu discrimină pentru sportivi. Apare în multe abilități sportive …

Golful care brusc nu poate scufunda un putt de trei metri …

Infielderul care aparent și -a pierdut capacitatea de a arunca cu exactitate la prima bază …

Fundașul care are dificultăți în a face aruncări de rutină, în ciuda faptului că nu are nicio problemă anterioară cu jocul său scurt de trecere …

Jucătorul de baschet care se aruncă brusc înainte de a-și elibera lovitura de aruncare liberă …

Jucătorul de tenis care nu poate face o mișcare de serviciu lină …

Deci, dacă experimentați un atac de Yips, nu sunteți singuri.

Aceste mișcări sau twitche -uri inexplicabile sunt simptome fizice cauzate de interferențe mentale – adesea legate de frică.

Să fim clar … a avea YIP -urile nu înseamnă că sunteți „mental” sau „slab”.

YIP-urile sunt un caz de statică mentală care vă determină să vă gândiți sau să supraanalizați excesiv acțiunile dvs. în mijlocul efectuării unei abilități simple.

De unde știi când ai Yips?

S -ar putea să aveți YIP -urile când:

-Înjunghieți, smuciți sau înghețați pe o abilitate care a fost anterior ușor de executat sau a fost bine învățată.
– Te simți atât de strâns încât nu poți completa abilitatea.
–Vigerați cum să faceți o abilitate și să vă confundați corpul cu prea multe semnale.
– Nu vă puteți opri să vă gândiți la rezultat sau să vă încurcați.
–Au învinovățiți o lovitură proastă, treceți, serviți sau puneți o mecanică slabă și începeți să căutați corecții rapide, ceea ce duce la și mai multe probleme.

Chiar și sportivii de top pot obține YIP -urile.

Kickerul NFL, Roberto Aguayo, s -a luptat cu YIP -urile la începutul pretemporanului.

Aguayo a fost cel mai precis lovit din istoria ACC, iar cel de-al treilea cel mai exact din istoria NCAA, făcând 88,5 la sută din loviturile sale. Aguayo nu a ratat niciodată o tentativă de Pat în timpul carierei sale colegiale la Florida State.

Buccaneers -ul Tampa Bay s -au tranzacționat până la a doua rundă pentru a -l proiecta pe Aguayo în 2016, făcându -l doar al patrulea lovitor din ultimii 25 de ani care a fost redactat în a doua rundă sau mai mare. Este posibil ca toate aceste circumstanțe să fi adăugat un pic mai multă presiune asupra lui Aguayo pentru a -și demonstra valoarea.

Această presiune, sau ceea ce Aguayo a perceput ca presiune, ar fi putut contribui la Aguayo, care a încercat să încerce golurile de teren în raza sa.

Aguayo nu numai că a ratat prima sa încercare ca profesionist, dar, în primele sale două partide de pretemporană, Aguayo a fost 3-pentru-5 și 3-pentru-4 la încercările PAT. Apoi, în timpul unei practici comune cu Cleveland Browns, Aguayo a mers 3-pentru-6, ceea ce a adus cu el un aspect neîngrijit din partea fanilor prezenți.

Aguayo a fost incredibil după cel de -al doilea joc drept de Yipping și s -a consultat cu un antrenor mental, precum și cu fostul lovitor al NFL, Ryan Longwell, care este considerat unul dintre cei mai buni kickers ai ligii în ultimele două decenii

Aguayo: „Nu ar trebui să se întâmple cu mine. Trebuie doar să -l rezolvi și să continui mai departe. Simt că asta sunt jocurile de pretemporană, pentru a -i face pe tinerii să se rostogolească, să continue să lucreze, să continue să se îmbunătățească. ”

Partea frustrantă a YIP -urilor este că știi ce să faci, ai făcut -o înainte, dar acel zgomot mental din interiorul capului tău îți întrerupe capacitatea de a efectua în cel mai critic moment.

Și majoritatea sportivilor caută o soluție fizică la Yips atunci când cauza este că începe în minte.

Coechipierul și fostul selecție de proiect din prima rundă, Gerald McCoy (care s -a luptat în primii ani cu răni și nu a trăit la așteptări), au oferit Aguayo câteva sfaturi solide.

McCoy: „Un lucru pe care l -am făcut cu el este să mergi la el și să -l încurajez. Este un începător. El a fost redactat ca un lovitor, așa că multe așteptări vin cu asta cu faptul că sunt acel tip … Mă duc să -l încurajez și să spun: „Hei, ascultă, rămâi cursul. Va veni. ”„

O perspectivă excelentă … dacă ați făcut -o înainte, rămâneți cursul și va veni.

Sfaturi pentru depășirea YIP -urilor:

Oferiți -vă o verificare a realității – verificarea realității este o metodă pentru a determina validitatea despre o credință sau o presupunere.

– Știți cum să efectuați abilitatea?
– Ai efectuat abilitatea cu succes în trecut?
– Poți efectua abilitatea cu regularitate în timpul practicii?
– Există vreo limitare fizică care vă împiedică să efectuați abilitatea?
– Este credința că „nu mai pot efectua abilitatea” una exactă?

Recunoașteți că YIP -urile se pot simți ca o problemă fizică, dar se datorează adesea fricii de eșec, anxietatea de performanță și așteptările ridicate pe care le simțiți bine.

Citiți mai multe articole despre aruncarea de aici:

Depășește Yips -ul aruncat

Citiți mai multe articole despre Golf Yips aici:

Depășiți golful de golf

Vă rugăm să mă contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru anxietate de performanță, frică de eșec sau YIPS.

Aflați toată încrederea mea stimulând secretele aici!

Aflați cum să uitați greșelile din trecut și să fiți încrezători în prezent!

Dacă sunteți un sportiv care se luptă cu îndoiala de sine, își pierde încrederea sau nu poate lua „practica încrederea” în competiție, sportivul încrezător este pentru tine!

Programul de CD-uri și cărți de lucru ale sportivului încrezător este de 14 zile de tehnici dovedite de stimulare a încrederii garantate pentru a construi drastic auto-confortabilnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.