Extinderea standului Anfield Road a confirmat

Extinderea propusă a standului Anfield Road se va reloca înainte, a confirmat Liverpool FC. Proiectul, care a fost în curs de activare a lucrărilor de-a lungul sezonului în afara sezonului, va începe cu seriozitate cu o ceremonie oficială de ultimă oră planificată pentru această săptămână.

Reamenajarea standului va vedea cu 7.000 de locuri mult mai multe adăugate la Anfield, luând capacitatea totală la mult mai mult de 61.000. Construcția standului va funcționa în același mod ca și standul principal reamenajat, construcția va avea loc pe tot parcursul sezonului, în timp ce meciurile continuă să se joace pe tot parcursul.

Andy Hughes, directorul general al Liverpool FC, a declarat:

De la început am fost clar că, la achiziție, pentru ca această extindere să meargă înainte, aveam nevoie de colaborarea rezidenților locali și a comunității, pentru a naviga cu succes pe peisajul de planificare complexă și pentru a garanta că proiectul este viabil din punct de vedere financiar.

Aveam nevoie de certitudine pentru ca acest proiect să progreseze și acum suntem în măsură să putem reloca înainte. Am început această călătorie în 2014 și suntem recunoscători tuturor pentru contribuțiile pe care le -au adus pentru a aduce proiectul în această etapă.

Planuri de extindere
În urma a două etape de consultare publică și feedback neprețuit cu privire la planurile inițiale, proiectul de extindere al Anfield Road va reveni Anfield Road în jurul amprentei noului stand.

Proiectul a fost acordat consimțământul de planificare al Consiliului municipal al Liverpool în iunie 2021, clubul a acordat consimțământul pentru a susține până la șase concerte și evenimente majore pe stadion pentru o perioadă de cinci sezoane.

Clubul va colabora cu Buckingham Group Contracting Ltd (Buckingham) ca contractant principal la proiect; KSS fiind arhitectul și 20.20 Ltd care lucrează la interioare.

Buckingham va lucra direct cu Inițiativa Vecinilor Roșii a clubului la o serie de activități cu comunitatea locală și școlile, în conformitate cu activitățile actuale ale clubului în cadrul sărăciei alimentare, educației și oportunităților pentru tineri, precum și va lua comunitatea locală în călătoria lui reamenajarea standului.

De asemenea, vor lucra cu grupuri locale de muncă și unități de învățământ pentru a oferi experiență de muncă, ucenici, plasamente de absolvire și angajare pentru localnici. Buckingham se angajează să ofere aproximativ 35 de destinații de muncă și mult mai mult de 800 de săptămâni de ucenic și de pregătire în toată construcția.

Andy Hughes, directorul general, Liverpool FC, a dat adresa de bun venit la ediția din 2021 a ALSD International-găzduită de clubul la Anfield, în perioada 6-7 septembrie-cu Jon Lee și KSS Design Group de la Debbie Power, vorbind despre „Schimbarea Anfieldului Anfield ”

Când este finalizat, standul extins Anfield Road este de așteptat să creeze aproximativ 400 de roluri de meci, pe lângă cele 2.200 de persoane angajate în prezent în diferite operațiuni la fiecare joc de acasă, dintre care 95 % sunt cunoscute că locuiesc în regiunea Liverpool City.

Se preconizează că standul Redezvoltat Anfield Road va fi gata pentru sezonul 2023-24, iar designul său va vedea nivelul inferior păstrat și renovat cu un nou nivel superior construit deasupra acestuia.

Pe lângă o capacitate îmbunătățită, standul reamenajat va fi similar cu standul principal, cu concourses îmbunătățite și facilități de ospitalitate pentru lounge pentru barul sportiv. Acest stand va vedea, de asemenea, relocarea parcului familial într -o poziție acoperită.

Pe tot parcursul procesului de proiectare-condus de KSS-o atenție atentă a fost din nou acordată atmosferei de clasă mondială a Anfield prin dezvoltarea unei tehnici acustice și de iluminare pentru a se potrivi cu cea a celei dezvoltate cu standul principal.

O parte din planurile de proiectare sigure, protejate și incluzive vor oferi, de asemenea, rute de pietoni suplimentare în partea din spate a standului extins în Stanley Park, vor păstra configurația și caracterul stadionului cu patru standuri și vor include referințe de design istoric.

Sursă și imagini, curtoazie: Liverpool FC

ALSD International oferă informații și învățări pe tot parcursul anului în ceea ce privește îmbunătățirea veniturilor prin noi construcții, renovări, extinderi de servicii, locuri premium, ospitalitate, F&B, tehnologie și redeschidere. Pentru mai multe informații, faceți clic pe bannerul de mai jos …

Cea mai nouă ediție a ALSD International a fost găzduită de Liverpool Football Club în perioada 6-7 septembrie 2021 și a prezentat o conferință la nivel înalt, cu 40+ vorbitori profesioniști din industrie de înaltă calibru, o sală de expoziții care prezintă produse și servicii, precum și evenimente de rețea la Everton’s Goodison Park și M&S Bank Arena.

#ALSDInternational – Evenimentul Europei pentru Sectorul Premium și sectorul ospitalității sportive
#ALSD – Conducerea industriei de scaune premium în ultimii 30 de ani
#SportsVenueBusiness – Platforma de frunte pentru știri, vizualizări și dezvoltări din industrie

Partajează acest articol

Leave a Reply

Your email address will not be published.