Jim Wood pentru a conduce Evansville CVB

Jim Wood, o mulțime de recent președinte și CEO al Meet AC și Comisia sportivă a orașului Atlantic, a fost numită președinte și director executiv al Convenției și vizitatorilor Evansville (Indiana) Birou, începând cu 15 ianuarie.

Wood a fost șeful întâlnirii AC din 2014 până la demisia la începutul acestui an din motive familiale. El a servit anterior mult mai mult de un deceniu în funcția de președinte și CEO al Louisville CVB și timp de patru ani în calitate de președinte și CEO al Providence Warwick CVB din Rhode Island.

Wood a spus că Global în întreaga căutare, o firmă de recrutare, a ajuns la el despre oportunitate și „am crezut că va fi o potrivire bună pentru mine”.

Evansville găzduiește atletismul Diviziei I la Universitatea din Evansville, care concurează în Conferința din Valea Missouri, precum și la Divizia II Atletism la Universitatea din sudul Indiana. Regiunea are două francize de ligă minoră cu echipa de baseball Evansville Otters în Liga Independentă a Frontierului și echipa de hochei Evansville Thunderbolts din Southern Professional Hockey League.

Courier & Press a raportat că Consiliul CVB Evansville a votat cu 6-0 în favoarea angajării. Wood îi succede lui Joe Taylor, care a plecat din organizație.

„Am fost foarte mulțumit de Evansville și de dezvoltarea lor”, a spus Wood într -un interviu cu SportsTravel. „Evansville este un oraș foarte progresiv care încearcă să -și crească amprenta turistică, piața de convenții și evenimente speciale. Cu fundalul meu, simt că pot conduce taxa pentru această destinație emergentă pentru viitor. ”

Wood deține o casă în Louisville, care se află la 120 de mile de Evansville, și locuiește acolo, având în vedere că demisionarea de la Meet AC. „Evident, Louisville este mult mai mare, dar Evansville crește și, pe măsură ce continuă să crească, există un potențial mare pentru oraș”, a spus Wood.

Odată ce va începe la mijlocul lunii ianuarie, Wood a spus că va începe „un proces de examinare pentru a analiza amestecul de servicii pe care Evansville îl are în prezent și din diferitele segmente de piață, care sunt puternice și care putem continua să crească.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.