Ken Lawson a numit președinte, precum și CEO al GO To Florida

, Ken Lawson a fost numit președinte, precum și CEO al Visit Florida. Declarația a fost făcută respectată cu un vot unanim până la GO în Consiliul de administrație al Florida, astăzi mai devreme. În prezent, funcția de secretar al Departamentului de Afaceri din Florida, precum și a reglementării experților, Lawson își va presupune noua sa funcție cu GO în Florida pe 11 ianuarie.

„Ken Lawson va fi o posesie extraordinară de a merge în Florida, precum și de a se asigura că organizația va fi bine poziționată pentru a continua să joace o funcție cheie în promovarea specificatorilor pentru vizitatorii de pe glob”, a declarat Carol Dover, președinte, precum și CEO al Asociația pentru restaurante și cazare din Florida, precum și membră a consiliului de administrație al Florida. „Vizitați Florida are nevoie de un CEO cu abilitățile sale impecabile, precum și un sentiment puternic de obligație față de sectorul public, precum și sunt onorat, precum și privilegiat că a fost de acord să joace acest rol considerabil de conducere.”

Un nativ din Florida, precum și fostul avocat general al judecătorului Marine Corps din SUA, Lawson a petrecut șase ani cu Departamentul de Afaceri din Florida, precum și cu reglementarea experților. În timpul mandatului său, el a gestionat o echipă de 1.600 de lucrători acuzați de licențiere, precum și a reglementat peste 1 milion de afaceri, precum și experți din întregul stat. De asemenea, el a servit anterior ca vicepreședinte pentru conformitate la NFinanse Inc., o afacere de servicii monetare cu sediul în Tampa.

Lawson îi succede fostului președinte, precum și CEO -ul Will Seccombe, care a renunțat după ce guvernatorul Rick Scott a cerut demisia sa pe fondul unui contract de turism discutabil de 1 milion de dolari cu rapperul Pitbull. Accesați polițistul monetar din Florida, precum și polițistul de publicitate din Florida, de asemenea, au fost încetați pentru că a fost inclus în contractul o dată secret, pe care Pitbull l-a lansat în detaliu pe contul său de Twitter.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.