Locuirea de restaurare a taberei Randall din Wisconsin, în așteptare, din cauza lui Covid

, Universitatea din Wisconsin va pune o reținere pe o restaurare de 77 de milioane de dolari pe stadionul său de fotbal, care a fost aranjat să înceapă după sezonul 2020. Instituția va împinge cronologia înapoi un an, în timp ce va afla efectul Covid-19 asupra peisajului monetar al Universității.

Stadionul Camp Randall, dezvoltat în 1917, este al patrulea stadion cel mai vechi din fotbalul major al colegiului. A fost renovată ultima dată în 2005, cu capacitatea a crescut la 80.321 ca parte a unei actualizări de 109,5 milioane de dolari, care a inclus, de asemenea, o amprentă mai mare, o structură de scaune premium cu 72 de apartamente, 337 de locuri de club și 590 de locuri interioare Varsity și un al treilea- concurență la nivel.

Cele mai actuale planuri au necesitat revizuirea scaunelor din zona finală și actualizarea acestora cu scaunele și scaunele de grup, reducând capacitatea generală, aducând un nivel mai ridicat de costuri de bilet. Planurile, care vor fi acum aranjate să înceapă în 2021, includ modificări ale zonei South End la stadion și pe teren adiacente, cu mai multe niveluri de verificare a alegerilor și facilităților.

„Funcționăm, fără îndoială, într -o perioadă de incertitudine fantastică”, a declarat directorul UW al atletismului Barry Alvarez într -o declarație de presă. „Având în vedere cronologia noastră de construcție și momentul în care a trebuit să se ia decizii, am considerat că este cel mai bun să fim prudenți și să întârziem munca un pic. Am fost încântat de exact cât de puternice au fost vânzările departe și vreau să spun mulțumiri celor care s -au dedicat deja cumpărării de locuri în noua zonă de sud, ceea ce duce la peste 75 la sută din stocul Loge Box dedicat până în prezent. După terminarea, acesta va fi un loc de muncă transformator pentru Camp Randall. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.