NBA îi permite lui Charlotte să liciteze la All-Star Game din 2019

NBA și-a dat seama că Charlotte, Carolina de Nord, poate depune o ofertă pentru a găzdui jocul All-Star din 2019, după ce parlamentarii din Carolina de Nord au modificat Legea facturii camerei de duș că a determinat liga să relocheze evenimentul din 2017 din oraș. În comentarii în urma ședinței Consiliului de administrație al NBA de la New York, comisarul Adam Silver a declarat că liga a luat în considerare atenția pentru a permite lui Charlotte să depună o ofertă pentru a găzdui următoarea vitrină disponibilă la mijlocul sezonului.

„Când Charlotte își retrimite cererea, va trebui să ne asigurăm că evenimentele noastre pot continua cu politici deschise și anti-discriminare și că putem extinde aceste politici la locurile, hotelurile și serviciile cu care am lucra în timpul All-Star, ” el a spus. „Decizia noastră a fost ghidată, în parte, de faptul că avem rădăcini puternice în Carolina de Nord. Desigur, avem o echipă NBA în Charlotte și a fost acolo de aproape trei decenii. Douăzeci și nouă de echipe NBA călătoresc anual pentru a juca în Charlotte, pentru a sta în hotelurile sale și a mânca în restaurantele sale. Avem, de asemenea, o echipă a Ligii de Dezvoltare NBA cu sediul în Greensboro.

„Credem că un joc All-Star din Charlotte ar putea fi o modalitate puternică de a ne afișa valorile de egalitate și incluziune și, prin implicarea chiar și mai mult în Carolina de Nord, putem face parte dintr-un efort național mai mare pentru asigurarea egalității LGBT LGBT . În cele din urmă, cred că schimbarea atitudinilor și nu doar legi sunt ceea ce va provoca acest rezultat. ”

NBA a mutat jocul din 2017 în New Orleans, după ce a acordat anterior Charlotte drepturile de gazdă. Pasul a fost rezultatul HB2, o lege a statului care a pus limite pe care toaletele publice transgenre ar putea utiliza și limitau alte protecții pentru rezidenții LGBT. Legea a fost abrogată și înlocuită cu un proiect de lege de compromis care restricționează orașele și județele să treacă ordonanțe anti-discriminare până în 2020.

Alte ligi sportive și conferințe și -au tras și evenimentele din Carolina de Nord, inclusiv NCAA și ACC, care au permis statului să depună oferte pentru viitoarele evenimente de campionat, având în vedere că abrogarea.

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.