PHF introduce franciza Montreal Growth pentru sezonul 2022-2023

Federația Premier de Hockey va adăuga a șaptea echipă a Ligii în 2022-2023 reprezentând Montreal, Quebec, marcând a doua intrare a ligii în Canada, în timp ce continuă să se extindă.

Premierul Federației de Hockey a declarat că echipa se va antrena la centrul 21.02 din Verdun, chiar în afara centrului orașului Montreal, în timp ce TeamWill joacă jocuri în sezonul de rutină din Quebec pentru a ridica profilul ligii. Numele oficial al echipei de la Montreal, precum și logo -ul va fi dezvăluit în săptămânile următoare. Rutina PHF 2022-23 este încă de anunțat, cu detalii referitoare la jocurile de la Montreal, precum și la locuri de urmat.

Povești înrudite

Phil Andrews: The Future of USA GEDENS Events

Echipa de fotbal a femeilor din SUA pentru a face față Germaniei în Florida, New Jersey

Experiență Kissimmee numită destinație oficială de călătorie a jocurilor NFL London

Analiză: COI joacă un joc de întârziere pentru gazda jocurilor de iarnă din 2030

Hoteluri asociate de înaltă calitate din întreaga lume Dan Meisler în calitate de director de vânzări la nivel mondial

„Acesta este un moment extrem de interesant pentru PHF, precum și pentru creșterea hocheiului femeilor experte”, a declarat comisarul PHF Reagan Carey. „Orașul Montreal, precum și provincia Quebec, au o istorie bogată de hochei din care PHF este încântat să facă parte oficial. Creșterea este o parte crucială a angajamentului PHF de a crește jocul, oferind șanse mai mari ca mult mai mulți sportivi experți să se stabilească și să concureze, în timp ce inspiră următoarea generație să meargă după propriile vise în sport. Introducerea unei noi echipe PHF în 2022-23 ne va ajuta să dezvoltăm un viitor solid, precum și durabil, un pas la un moment dat. Vom continua să examinăm șanse suplimentare de creștere în America de Nord, dincolo de sezonul viitor. ”

Franciza de la Montreal va fi a treia creștere a istoriei PHF, având în vedere că liga a început în 2015 cu echipele din Boston, Buffalo, Connecticut, precum și New York; Minnesota, precum și Toronto, au avut în vedere că s -au alăturat ligii.

Istoria expertă a hochei feminin din Montreal include The Montreal Stars, înființată în 2007, precum și re-marca Les Canadiennes de Montreal în 2015. Au concurat în Liga canadiană de hochei feminin, precum și au câștigat patru campionate Clarkson Cup între 2009, precum și 2019. În decembrie 2015, Canadiennes, precum și Boston Pride au fost în primul joc din afara femeilor, ca parte a festivităților tradiționale din timpul iernii NHL din 2016. Conducerea pentru noua organizație include președintele Kevin Raphaël, precum și vicepreședintele Emmanuel Anderson, cu un instructor care va fi numit la o dată ulterioară.

„Hockey -ul femeilor profesionale este din nou la Montreal, precum și Emmanuel, precum și sunt extrem de extaz să lucrez cu PHF pentru a ajuta jocul femeilor pe întreaga provincie din Quebec”, a declarat Raphaël. „Ne uităm cu nerăbdare să construim o echipă cu parteneriate puternice de cartier, precum și sportivi calificați, care sunt pregătiți să facă o diferență autentică, precum și în afara gheții. Acesta este doar începutul a ceea ce va fi un sezon extrem de special pentru toată lumea. ”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.