Podcast de psihologie a golfului: Îmbunătățirea consecvenței

Dr. Patrick Cohn, expert în psihologia golfului și autor al programului CD „Golfer’s Mintal Edge”, îi învață pe amatori pentru a călători jucători profesioniști cum să -și îmbunătățească jocul mental de golf.

În sesiunea de psihologie de golf din această săptămână, jocul mental al expertului de golf și autorul jocului mental al golfului, Dr. Cohn, ajută un jucător de golf să îmbunătățească consistența scorurilor sale.

*Descărcați podcast -ul Psychology Golf #134 (faceți clic dreapta și „Salvați ca” pe computer)

Abonați -vă la Podcast -ul Psihologiei Golfului prin iTunes

*Obțineți un raport complet gratuit de încredere în golf pentru a vă îmbunătăți rutinele Preshot.

*Aflați mult mai multe despre programele de psihologie a golfului Dr. Cohn.

*Consultați programul de CD -uri și cărți de lucru ale golfului de golf.

Aflați tehnici dovedite pentru a efectua cu încredere!

Suferiți de încredere delicată după lovituri ratate, jucând cu așteptări stricte sau mari care subminează încrederea sau incapacitatea de a juca liber și nedorit pe parcurs?

Dacă suferiți de lipsa de concentrare, de încredere scăzută sau de alte provocări ale jocului mental pe curs, nu puteți atinge adevăratul dvs. potențial de golf …

Jucătorii de succes au descoperit cum să realizeze cu încredere supremă în competiție, așa că am stabilit programul de lucru și CD -ul de la Edge Edge, pentru a vă ajuta să faceți acest lucru!

Programul de margine mentală a golfului include primele 8 sesiuni de antrenament mental pe care le termin cu cursanții mei personali pentru a -i ajuta să -și crească jocul mental și să îmbunătățească consecvența pe curs.

Programul de margine mentală a jucătorilor de golf include 8 CD-uri care stimulează încrederea, înregistrări audio MP3 și cartea de lucru pentru un golf de 8 sesiuni.

Edge mental al jucătorului de golf: un plan de 8 săptămâni pentru încredere supremă

Ce spun cursanții?
„Partea mentală este totul în golf – capacitatea de a -ți vedea împușcarea sau linia și de a conta pe care poți să lovești acea lovitură sau putt. Dr. Cohn m -a ajutat să mă bazez pe jocul meu și să pun accident vascular cerebral. ”
~ Frank Lickliter, PGA Tour, Nike Trip Winner

„Nivelul meu de încredere nu a fost niciodată mai mare! Nu pot să vă spun cât de clar am putut să mă gândesc în toate cele patru runde de școală. Planul ușor de joc pe care mi l -ai furnizat cu adevărat m -a concentrat. Nivelul meu de încredere nu a fost niciodată mai mare în timpul unui turneu. Oricât de multă presiune ar fi fost, am putut să -mi gestionez gândurile și să mă execut. Mulțumesc Dr. Cohn! ”
~ Patricia Baxter-Johnson, LPGA Tour

Aflați strategii puternice de încredere a golfului!

Faceți vreo eroare „costisitoare” a jocului mental în timpul rutinei Preshot?

Consultați: 6 erori „costisitoare” pe care jucătorii le fac cu rutina lor Preshot

Descărcați raportul nostru complet gratuit de încredere în golf!

Aici veți învăța cele mai bune tehnici de joc mental, pe care rutina dvs. Preshot ar trebui să o includă, 6 metode rutina dvs. mentală se descompune, de ce indecizia este cel mai rău dușman al tău în golf și multe altele!

6 erori „costisitoare” pe care jucătorii le fac cu rutina lor preshot

Ce spun clienții?

„Dr. Cohn, jocul meu de golf s -a îmbunătățit pentru că prima dată când am ajuns la Peaksports.com! Mi -ai furnizat doar suficiente informații pentru a îmbunătăți imediat! După aceea, a fost un simplu fără creier să devii un abonat de vârf! Vă mulțumesc că m -ați ajutat să -mi îmbunătățesc jocul și plăcerea – chiar și peste noapte! Ești cel mai bun! ”
~ Randall Estes

Îmbunătățiți -vă încrederea și concentrați -vă cu antrenorul de jocuri mentale experți!

Antrenorul de joc mental, Dr. Patrick Cohn, vă poate ajuta să vă cuceriți problemele de joc mental cu antrenorul personal.

Puteți lucra cu dr. Patrick Cohn însuși în Orlando, Florida sau prin Skype, FaceTime sau Telefon. Telefon sunați-ne Toll total gratuit la 888-742-7225 sau contactați-ne pentru multe mai multe informații despre diferitele programe de coaching pe care le oferim!

Ce spun cursanții noștri?
“WOW!!! Ce săptămână am avut. Am reușit să realizez cu o încredere care mi -a permis stilului meu să strălucească – nu mai mult să intre în arenă păstrând aspectul sau senzația cerbului în faruri ”. Am încetat să mă evaluez în timp ce făceam performanță și am părăsit de fapt arena după ce modelele mele am simțit că m -am distrat foarte mult. mulțumesc foarte mult.”
~ Julia Dreyer, campion național Equestrian

Leave a Reply

Your email address will not be published.