Pregătirea mentală pentru o revanșare

Care este perspectiva dvs. de revanșare?

Revanșările, mai ales după o pierdere, pot fi interesante pentru unii sportivi și pentru nervi pentru alții.

Pregătirea dvs. mentală, aceasta este atât perspectiva dvs. asupra revanșării, cât și modul în care vă concentrați în timpul competiției, este o componentă critică a modului în care veți efectua.

Există două perspective atunci când aveți în vedere o revanșare.
Unul este să folosești o pierdere anterioară ca motivație pentru a răzbuna înfrângerea.

Cealaltă perspectivă este de a vedea noul concurs ca doar o altă competiție cu aceeași importanță.

Abordarea revanșării este o preferință individuală, în funcție de dacă o revanșă te inspiră sau trece peste excesiv de neliniștit.

A doua parte a pregătirii mentale este concentrarea.
Dacă sunteți un sportiv care poate fi motivat să răzbune o pierdere, veți dori să vă concentrați pe competiția actuală. Aceasta poate părea o contradicție, dar cu siguranță nu este.

De exemplu, fiecare competiție în care intri, obiectivul tău este probabil cel mai bun personal, o rutină curată, efectuând o nouă abilitate la un nivel înalt, marcând un gol, câștigând un meci sau o victorie.

Toate acestea sunt rezultatele se bazează în viitor.

A avea un obiectiv nu înseamnă că ești concentrat în viitor. Înseamnă doar că lucrați la ceva și munca care trebuie făcută este în momentul prezent.

De asemenea, dacă ai tendința de a deveni neliniștit înainte de o revanșare, puteți cădea în capcana de a vă gândi la acea pierdere din trecut. A avea o abordare „este doar un alt joc” are un efect de soluționare care te ajută să te concentrezi mai bine în acest moment.

Indiferent de perspectiva ta față de o revanșare și indiferent de motivarea sau calmarea te -a calmat, singura modalitate de a te juca în vârful tău este să te concentrezi acum!

Aceste două perspective de revanșare au fost evidențiate într -o revanșare între Pittsburgh Steelers și Baltimore Ravens.

În timpul sezonului 2016, Steelers a marcat 21 de puncte din al patrulea trimestru pentru a obține o victorie cu 31-27 de la Ravens și pentru a obține titlul AFC North. Pierderea a eliminat Ravenii din playoff.

Raven Free Safety, Eric Weddle, a folosit pierderea trecută pentru a -și alimenta jocul împotriva Steelers.

Weddle: „Nu uitați niciodată piesele rele sau piesele care sunt atât de monumentale pentru sezonul dvs. Nu am uitat niciodată acel joc, acel joc. ”

Între timp, coechipierul și sfertul de pornire, Joe Flacco, a văzut revanșa ca doar un alt joc important în programul din acest an.

Flacco: „Nu contează ce s -a întâmplat. Există deja suficientă motivație pentru noi să ieșim acolo și să lovim niște fund. ”

Indiferent dacă sunteți motivați de experiențele trecute sau pentru a transforma pagina în trecut, cel mai important lucru pe care îl puteți face este să vă concentrați pe momentul prezent, astfel încât să puteți concura la nivelul abilităților voastre.

Cum se abordează o revanșare:
Dacă răzbunarea este motivația ta sau cea mai bună personală, concurența actuală ar trebui să fie în centrul atenției.

Pentru a vă concentra asupra dvs. și a jocului dvs., creați un plan de joc, urmați planul de joc și rămâneți la planul de joc.

Desigur, doriți să vă concentrați pe punctele tale forte și avantajele dvs. în loc de ceea ce credeți că are competiția.

Obțineți concentrați astăzi cu programul audio al sportivului focalizat:

Îmbunătățiți concentrarea în sport!

Dacă sunteți un sportiv care este deseori distras, pierde concentrarea în competiție sau dorește să afle mai multe despre cum să vă concentrați mai bine sub presiune, sportivul focalizat este pentru dvs.!

Concentrarea și capacitatea de a se concentra sub adversitate este ceea ce fac sportivii din campionat.

Este nevoie de o singură distragere pentru a -ți intra în minte pentru a pierde un punct critic, pentru a rata un putt sau pentru a pierde o secundă din timpul tău. Nu vă puteți permite să lăsați distragerile să vă curgă în minte și să vă determine să faceți erori în momentele critice ale jocului!

Sportivul focalizat este un sistem complet pentru a vă învăța cum să vă concentrați ca un campion și să valorificați puterea unei zone Focus pe fiecare egalitate pe care o pășiți pe terenul de joc, pe teren, pe pistă sau la curs în practică și jocuri!

Acest carte de lucru și CD -ul este format din 2 CD -uri audio care includ 14 zile de exerciții de stimulare a focusului și un caiet de lucru simplu de urmărit care vă ghidează prin fiecare din cele 14 zile, vă ajută să aplicați strategii și să personalizați exercițiile pentru provocările dvs. de focalizare personală.

Descoperi:

Cum să identificați rapid distragerile care să vă saboteze concentrația și cum să vă refaceți rapid după distrageri.

Cum să folosiți rutine de pregame pentru a vă ajuta să valorificați puterea concentrației zonei înainte de concurență.

Cum să folosiți rutinele Preshot înainte de fotografii sau să vă ajute pentru a vă ajuta să fiți mai mult axat pe sarcini în loc să vă faceți griji pentru rezultate.

Aflați mai multe despre unul dintre cele mai populare programe de CD -uri din seria de sportivi încrezători …

Sportivul focalizat: un plan de 14 zile pentru concentrare superioară

Ce spun clienții despre programele noastre de jocuri mentale?
„M -am bucurat foarte mult de„ The Sigident Athlete Series ”. Mi-a plăcut în mod deosebit formatul, ușurința programului și cele 2 CD-uri care au însoțit cartea de lucru-10-20 de minute pe zi au fost simple de respectat și de introdus în programul meu aglomerat. Îmi place partea despre încredere cu har și ce vreau să înfățișeznull

Leave a Reply

Your email address will not be published.