De ce încălziți rutinele vă ajută să faceți mult mai bine

să vă descoperiți ritmul în golf

De ce unii jucători durează atât de mult pentru a -și descoperi ritmul?

Poate vă puteți asocia cu această experiență …

Ajungi la program, precum și ceva se pare … mental, simți că nu ești pregătit pentru rundă.

În primul tee, nu te simți confortabil.

Te -ai stabilit la fel de mult ca fotografia ta, precum și ai lovit sfera, cu toate acestea, nu aterizează nicăieri în apropierea țintei tale.

După acea lovitură slabă, tot ce vrei este să nu dublezi bogey.

Următoarele găuri, rămâneți încercând să intrați în fluxul rundei.

Când în cele din urmă intri în canelură, te preocupă exclusiv să creezi lovituri din primele trei găuri.

Deci, tocmai ce este la joc aici?

De ce să intri într -un ritm greu pentru unii jucători?
Motivul trebuie să facă cu pregătirea, mult mai precis, când un jucător de golf începe să se pregătească psihologic pentru o rundă.

Unii jucători de golf sunt întâmplători, precum și nu sunt în concordanță cu pregătirea lor. Acești jucători de golf nu au un regim de pregătire de bază, precum și speranța că sunt pregătiți să joace până când merg la fel de mult ca primul tee.

Golful nu începe cu primul tău șut.

Preround Prereund trebuie să fie intenționat, intenționat, precum și de rutină. În ceea ce privește calendarul, pregătirea în pretroced trebuie să înceapă cu mult înainte de primul tee.

Preround pregătirea trebuie să fie ceva la care mergi în mod conștient, lucru pe care îl faci în mod obișnuit în același mod înainte de fiecare rundă.

Preround pregătirea înseamnă să -ți faci mintea, precum și corpul pregătit pentru a juca la înălțimea ta de la extrem de mare.

De fapt, dacă faceți ca pregătirea dvs. să fie o rutină, va trimite un mesaj creierului dvs. semnalizând: „Hei, sunt absolut pregătit să joc”.

Acest mesaj către creierul tău nu numai că te calmează, ci încurajează încrederea! La fel de bine, nu este ceea ce vrei să -ți începi o încredere rotundă și mare?

Jucătorul mondial de golf nr. 1, Dustin Johnson, își califică succesul la pregătirea sa substanțială, în special, rutina sa de prero la.

Johnson a crescut constant în rânduri, având în vedere că 2016 din cauza jocului său constant în turnee. Jocul consistent al lui Johnson este asociat direct cu pregătirea sa constantă.

JOHNSON: „Dacă vom pleca la 7 dimineața, mă voi ridica la 4 dimineața. Mă voi pregăti, mă duc la sală. Apoi mă voi îndrepta spre curs, voi mânca, voi merge la soi, precum și voi începe să mă încălzesc o oră, precum și cu 15 minute înainte de timpul meu. Chip, precum și putt, lovituri de lovire, mergeți cu întreaga geantă. Dacă nu m -am încălzit, primele câteva fotografii nu se simt atât de bine, din moment ce nu sunt liber. ”

Aceasta este o rutină extrem de sigură! Rutina lui Johnson îl ajută să -și restrângă încet atenția, așa că, în momentul în care se opri, este absolut pregătit să joace … la fel de bine ca și cum nu poți sugera cu succesul său.

Dacă doriți să jucați în mod constant la vârful vostru, ascultați exemplul lui Johnson, precum și să îmbrățișați o rutină de o prerentare consistentă, cuprinzătoare, precum și intenționată.

O idee pentru stabilirea unei rutine eficiente de prero la care
Scrieți o rutină a ceea ce trebuie să faceți din momentul în care vă părăsiți casa pentru a vă pregăti psihologic, precum și fizic.

Luați în considerare masa sau gustările înainte de rundă, pregătirea echipamentului, întinderea, încălzirea, vizualizarea, inspecția condițiilor de program etc.

Nu reușiți să vă amintiți valoarea pregătirii dvs. mentale pentru rundă. Joacă câteva găuri în mintea ta, evaluează-ți planul de joc, precum și utilizează o discuție de sine pozitivă pentru a dezvolta încredere.

Performanța consecventă începe cu pregătirea constantă, precum și cu pregătirea fizică.

Aflați toate metodele mele pentru pregătirea mentală preroinsă cu audio „The Golfer’s Mintal Edge”, precum și cu programul de cărți de lucru:

Aflați metode dovedite de a face cu încredere!

Experimentați de stima de sine vulnerabilă după lovituri ratate, jucând cu așteptări stricte sau mari care subminează încrederea sau incapacitatea de a juca liber, precum și readuse pe parcurs?

Dacă experimentați din lipsă de concentrare, stima de sine scăzută sau alte provocări ale jocului mental pe curs, nu puteți atinge adevăratul dvs. potențial de golf …

Jucătorii de succes au descoperit exact cum să facă cu cea mai mare încredere în concurență, așa că am stabilit cartea de lucru pentru margini mentale a jucătorilor, precum și programul CD pentru a vă ajuta să faceți acest lucru!

Programul de margine mentală a jucătorilor de golf include primele 8 sesiuni de antrenament mental pe care le fac cu cursanții mei personali pentru a -i ajuta să -și îmbunătățească jocul mental, precum și să îmbunătățească consecvența pe curs.

Programul de margine mentală a jucătorilor de golf include 8 CD-uri care stimulează încrederea, înregistrări audio MP3, precum și un jucător de lucru al golfului de 8 sesiuni.

Edge mental al jucătorului de golf: un plan de 8 săptămâni pentru cea mai mare încredere

Ce spun clienții de jocuri mentale?
„Nivelul meu de încredere nu a fost niciodată mai mare! Nu pot să vă spun exact cât de clar am putut să cred în toate cele patru runde de școală turistică. Planul de joc de bază pe care mi l -ai furnizat cu adevărat m -a concentrat. Nivelul meu de încredere nu a fost niciodată mai mare în timpul unui turneu.null

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.