Illinois deschide First Curling Facility

Primul loc dedicat de curling din Illinois a fost deschis oficial în Parcul de proprietăți de închiriere, Illinois, pentru a oferi Windy City Curling Club o casă permanentă.

Clubul de 100 de membri a fost activ, având în vedere că 2014, dar nu a avut propria instalație în județul DuPage până în această lună. Centrul include trei foi de curling, vestiare și servicii de băuturi. Acesta va oferi joc de ligă, evenimente publice de învățare la curl și ieșiri corporative.

„Apreciem sprijinul incredibil de la Rental Property Park și DuPage Sports Commission”, a spus Matt Galas, unul dintre membrii fondatori ai clubului. „Este o adevărată reflectare a viziunii pentru acest nou centru, care este„ este mult mai mult decât ondularea; este comunitatea. ””

Primul bonspiel al Centrului, termenul oficial pentru un turneu de curling, va avea loc în 18 iulie – 21 iulie, cu 32 de echipe participante. Unul dintre participanți va fi Tyler George, care a câștigat o medalie de aur la Jocurile de iarnă din 2018 din Gangneung, Coreea de Sud.

„Sunt încântat să verific Windy City Curling Center în luna iulie, în special fiind atât de aproape de Chicago”, a spus George. „Curlii din regiune, și în toată țara, vor fi extatici să audă că Windy City Curling Club avansează sportul în zonă cu această unitate și va introduce sportul pentru mult mai mulți oameni.”

Imparte asta:
Stare de nervozitate
Facebook
Imprimare
LinkedIn
Reddit
E-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.