Surrey CCC Launch 2019 Bond pentru a ajuta la finanțarea următoarei etape în modernizarea Kia Oval

Clubul a dezvăluit pentru prima dată planurile de reamenajare a Kia Oval în 2015, cu capacitatea de a fi stimulată prin înlocuirea blocajului și Peter May Standss Standss Cu o nouă facilitate, acum au lansat obligațiunea din 2019 pentru a ajuta la finanțarea următoarei etape a transformării locației.

Surrey County Cricket Club (Surrey CCC) a lansat obligațiunea din 2019, care este emisă pentru a ajuta la finanțarea următoarei etape în modernizarea Kia Oval.

Plasat pe parcursul unui an și jumătate, construcția va începe în octombrie a acestui an. Noua dezvoltare va vedea un stand pe trei niveluri între Pavilionul membrilor Micky Stewart și Peter poate sta, folosind facilități îmbunătățite pentru membri, o experiență îmbunătățită a zilei de meci pentru spectatori și oaspeți de ospitalitate și va crește capacitatea KIA Oval Oval la 28.000.

Departe de cricket, noua dezvoltare-cunoscută sub numele de Oval Square-a fost creată pentru a furniza în plus capacitatea pentru plăcerea din ce în ce mai mare a clubului și activitatea non-cricket, care generează în prezent vânzări care depășesc 6 milioane de lire sterline pe an.

Membrii Clubului Cricket County Surrey vor beneficia de o perioadă prioritară (așa cum a fost considerat de Registrul membrilor la 16:00 la 16 septembrie) de la deschiderea emisiunii obligațiunilor din 17 septembrie 2019 până la 17:00 la 30 septembrie 2019. Vă rugăm să rețineți că cererile vor fi să fie tratat la prima venire, prima servire.

Lucrările de construcție urmează să înceapă în octombrie 2019 și vor fi treptat pe parcursul a 18 luni, cu o dată de finalizare programată înaintea sezonului 2021.

Imagini, curtoazie: Surrey CCC

ALSD International-singurul eveniment din Europa dedicat pieței Premium/VIP/Club Seat & Hospitality-se referă la Croke Park Stadium din Dublin, Irlanda, în octombrie, 28-29. Aproximativ peste 50 de vorbitori, împreună cu peste 40 de expozanți/parteneri/sponsori din Europa și America de Nord, vor oferi informații despre modul de creștere a profiturilor prin noi construcții, restaurări și extinderi de servicii, precum și prin intermediul evoluțiilor actuale în F&B și oferte tehnologice, pentru cei 150 de oaspeți confirmați până în prezent.

#ALSDInternational – Unul și singurul eveniment din Europa dedicat setului premium/VIP și sectorul ospitalității

#sportsvenuebiz

#SportsVenueBusiness – Platforma principală a lumii pentru vizualizări și dezvoltări de știri pe piață

Partajează acest articol

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.